RO | EN

5 ianuarie 2018

Direcţionaţi 20% din impozitul companiei către Fundaţia Tradiţia Românească

Proiectele noastre nu vor schimba lumea, însă într-un colţ al ei va fi mai bine!


 

Conduci o companie prosperă?
Redirecţionează până la 20% din impozitul pe profit si, astfel ,vei întoarce o parte din beneficiile companiei tale comunităţii!
  • Este legal: Conform Codului Fiscal, art. 21, contribuabilii care efectuează sponsorizări in limita minimă dintre 5‰ din cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit, beneficiază de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizarii.În acest sens, între Fundaţia Tradiţia Românească și compania dvs se va încheia un contract de sponsorizare.
  • Nu vă costă nimic.E GRATIS!
  • Beneficiați de o plusvaloare imensă, concretizată in 2 directii: satisfacția unei fapte bune + promovare.

Ce trebuie sa faci:
Trebuie doar sa direcționați 20% din impozitul pe profit pe 2017, dar nu mai mult de 0.5% din cifra de afaceri) către Fundaţia Tradiţia Românească (http://www.traditiaromaneasca.ro/).

Persoana contact :
Ileana Petrescu, Membru al Consiliului Director&Contabil Șef
Tel: 0786602946
 
Proiect în derulare: "Ulița Copilăriei’ – Școală de vară pentru copii
Avem responsabilitatea de a ne implica în educarea copiilor, îndeosebi ai celor cu mijloace materiale reduse, pentru a-i ajuta să se integreze și să se implice eficient în societate.
Unii dintre ei sunt copii talentați și nu au nevoie decat de o mâna întinsă pentru a ieși din monotonie, pentru a vedea că viața poate fi și frumoasă și că există și altfel de "prietenii” decât cele din lumea virtuală a internetului.
 
Obiectivul principal al Școlii de vară îl constituie atât deprinderea unor abilități practice de către copii, cât și desfășurarea unor activități recreative într-un mediu natural, sănătos și plăcut.
Programul este variat, incluzând atât activități educative, cât și sportive și recreative, încercând să asigure copiilor menținerea unei stări fizice sănătoase, valorificarea și dezvoltarea cunoștințelor de cultură generală, afirmarea aptitudinilor artistice și de creativitate.
Impactul în comunitate pe termen scurt
- Inițierea si dezvoltarea relației rural - urban, descoperirea prieteniei și a lucrului în echipă, ca mijloc de educare a copilului
- Implicarea voluntarilor în acțiuni concrete, care să-i motiveze și să atragă alți voluntari
- Orientarea copiilor cu posibilități materiale reduse spre dezvoltarea capacităților creative.
- Insuflarea bucuriei pentru lucrul făcut cu propriile mâini și fructificarea rodului muncii lor.
Impactul pe termen lung
- Sporirea calității educației prin orientarea copiilor către frumos, artă, natură;
- Crearea condițiilor pentru descoperirea prieteniei, a toleranței și a ajutorării;
- Implicarea comunității locale în activitățile derulate, stabilirea unor punți între mediul rural și cel urban.
  
Perspective de dezvoltareȘcoala de vară este un loc ideal pentru dezvoltarea activităţilor social-educative şi culturale prin cadrul pitoresc oferit de plaiurile vrâncene, având:
ü funcţie socială, pentru că oferă un cadru prielnic de integrare a copiilor proveniți din familii numeroase, cu venituri reduse,
ü funcţie educaţională, prin atelierele de pictură, modelaj și cenaclurile literare;
ü funcţie culturală, prin programele de expoziţii cu lucrările copiilor, piese de teatru, vizionări și audiţii de opere culturale.
 
În prezent, lucrările începute pentru extinderea spațiului de cazare, cu suplimentarea grupurilor sanitare și cu redimensionarea sălii de mese, sunt sistate din lipsă de fonduri.
  
Dorim ca acest campus să devină o altfel de lume atât pentru cei mici si nevoiași, oferindu-le astfel posibilitatea de a-și descoperi și afirma capacitatea lor creatoare, cât si pentru tinerii implicați în această activitate socială, oferindu-le și lor bucuria lucrării faptelor bune.
Obiectivul acesta însă nu-l putem atinge decât în măsura în care și dvs ne sprijiniți! 

 

29 septembrie 2017

Ne vom întoarce în curând pe "Ulița copilăriei"!

Ne vom întoarce în curând pe
"Ulița copilăriei" - Poienile, Vrancea
Organizate ca și în anii precedenți, în satul Poienile din jud. Vrancea, taberele de vară vor avea ca element de noutate un cadru cu totul nou, un program foarte bine structurat, realizat în urma experienței dobândite în anii precedenți, cu diversificarea activităților creative, sportive și de divertisment, spre marea bucurie a copiilor. 
Extinderea campusului ne va permite să ne adresăm și elevilor din alte școli, nu numai elevilor Liceului Teoretic Sf. Trei Ierarhi, în măsura în care răspund cerințelor principale ale taberei respectiv: program zilnic de rugăciune, ateliere de creație, activități recreative și sportive.
 

16 februarie 2017

Târgul Faptelor Bune

Expoziție cu vânzare: obiecte realizate de elevii Scolii Gimnaziale Sf. Trei Ierarhi


Târgul Faptelor Bune
În perioada 29-30 ianuarie 2017 Fundația Tradiția Românească, în colaborare cu Scoala Gimnazială Sf. Trei Ierarhi, a organizat la Biserica Sfantul NicolaeTârgul Faptelor Bune.
Expoziția cu obiectele realizate de elevii Scolii Gimnaziale Sf. Trei Ierarhi in cadrul atelierelor de creatie,  în ciuda frigului de afara, a generat un moment de bucurie, efervescenta si  comuniune in comunitatea noastra, dupa cum puteti vedea si in galeria foto. Efortul tuturor a fost rasplatit cu generozitatea celor care au cumparat obiectele copiilor.

De asemenea, pe 29 ianuarie, corul Scolii a sustinut, imediat dupa Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie, un program artistic dedicat Sfintilor Trei Ierarhi.

În total, in cele doua zile, s-au strans 10.470 de lei. Din acestia 9.400 de lei vor fi directionati pentru a cumpara urmatoarele articole de aparatura medicala pentru Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu:
-   o pompa de calibrare a aparatului de spirometrie,
- 10 piese de protective care se anexeaza la patuturile copiilor
- 4 aparate de aerosoli OMRON, iar diferenta de aproximativ 1.000 de lei va acoperi costurile aferente vizitelor la centrele de copii si varstnici.
 

25 decembrie 2016

Sebarea de Crăciun - Școala Gimnazială Sf. Trei Ierarhi

Sebarea de Crăciun - Școala Gimnazială Sf. Trei Ierarhi


La Mulți Ani și un An nou plin de bucurie! 

18 decembrie 2016

Marșul colindătorilor

Marșul colindătorilor

Marșul colindătorilor

Dragi colindători mici și mari,

Duminică, 18 decembrie, vă așteptăm alături de noi la Marșul Colindătorilor. Vom merge din Piața Romană până în Piața Universității cântând colinde și amintindu-ne de eroii care şi-au dat viaţa în Revoluţia din 1989. Un mic dar pentru marea lor jertfă.

Întâlnirea va avea loc la orele 17:30, în Piaţa Romană, în dreptul staţiei de taxiuri, fosta cafenea BCR (vizavi de staţia de metrou).

La sfârșitul Marșului, în Piața Universității, se va oficia o slujbă de pomenire în memoria acestor eroi.

Persoana de contact: Eugen GRAMA, tel. 0763 194 721.

 
ARTICOLE URMĂTOARE ARTICOLE ANTERIOARE

Programul Operaţional Sectorial „Cresterea Competitivităţii Economice” „Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
„Conexiunea la internet – o poartă spre educaţie şi cultură”
Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.